Nya standarden för flytt och städ!

En smidig flytt med allt

Att flytta med M & H Flytt AB ska vara så smidigt som möjligt, vare sig det är en flytt i Västmanland eller mellan städer (eller varför inte utomlandsflytt?). Genom att skräddarsy din flytt kan vi hjälpa dig med alltifrån nedpackning och magasinering, till flyttstäd och montering av möbler.

Personlig service Försäkrat Nöjdhetsgaranti

5/5

Det här ingår i flytthjälp

Vi ser till att hela ditt bohag transporteras från din gamla adress till din nya. Dörr till dörr helt enkelt. Behöver du magasinering mellan adresserna så löser vi självklart det också.

Vi bär ner, vi bär upp, vi bär åt sidan. Du behöver inte hjälpa till med något. Om du inte vill såklart!

Vi hanterar givetvis ditt hem med kärlek och största försiktighet. Skulle olyckan vara framme så har vi de ansvarsförsäkringar som behövs. Observera dock att enligt flyttbranschens standardkontrakt Bohag 2010 så ansvarar du som kund för alla skador som kan anses bero på brister i packning eller demontering som du själv utfört.

Om vi däremot hjälper dig med nedpackning och emballering så vilar ansvaret på oss. Detta är praxis inom flyttbranschen men vi tänkte att du ville veta.

Dina möbler och föremål är trygga med oss. Vi är alltid försiktiga med dina ägodelar när vi bär och transporterar genom att använda oss av flyttfiltar och annat skyddsmaterial. Bokar du nedpackning av oss ingår även skyddsmaterial såsom bubbelplast, sträckplast och inslagspapper.

Har du fler frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 021-210 44 mellan 08:00 till 17:00 eller på mail på info@mhflytt.se. Våran flyttexpert linnea och Hangaw kommer hjälpa er!

Vi tror inte på långa uppsägningstider som tvingar kunden betala för något man inte vill ha. 

 

Avbokning och uppsägning av tjänst ska båda göras minst 48 timmar innan en bokad flytt eller städning skall utföras.

Vi erbjuder våra flytt- och städtjänster över hela Sverige, men kan också erbjuda våra tjänster i andra länder om så önskas. Kontakta oss om du har några frågor!

Vid flyttstäd görs en detaljstädning av hela bostaden inklusive fönsterputs. Vi har alltid en garanti på jobbet i och med att vi kompletterar saker som ej överenskommer med förväntan. 

Specifikt för köket så rengörs kyl & frys invändigt (dessa måste vara tömda på mat samt avfrostade innan). Även rengöring av ugn, mikro, spis osv. 

Ifall ni önskar att vi ska städa bakom vitvaror vänligen meddela detta innan samt flytta på dessa, så våra städare kommer åt utrymmet bakum. Vi utför även fönsterputs.

Vi tillhandahåller allt städmaterial och medel, inklusive dammsugare, skurhink, mopp och fönsterputs-kit 😊. 

Vi utför även flyttstäd på bostäder som ej är tömt på möbler. Ha i åtanke att det blir svårt att komma åt lister bakom tunga möbler, samt flytta mattor under möblemang, etc. På grund av att möbler och annan inredning besitter mycket damm och skräp kan vi tyvärr inte garantera ett perfekt resultat när bostaden ej är tömd på möbler.

Saker vi inte gör i en flyttstäd är exempelvis

fläckar på väggar och tapet som ej kan tas bort utan att väggen skada eller dylikt är heller saker vi inte kan ansvara för. Observera även att vi ej kan garantera rengöring av ugnsgaller och plåtar samt filter i fläktar, beroende på skick. Samma gäller duschdraperier.

Självklart! Du betalar bara hälften.
 

1 januari 2021 höjdes RUT-avdraget återigen. Du har alltså 75 000 kr att köpa flytt och städ tjänster för. 

Du betalar bara halva beloppet, och staten resterande. Vi sköter såklart ansökan åt dig automatiskt.

Confused couple holding cardboard boxes, walking in new house

Okej, jag är övertygad.

Kom igång med kostnadsfri flyttplanering