Trädgårdsarbete och Snöskötsel

Vi på M & H FLYTT AB har stolt introducerat våra professionella trädgårds- och snöskötseltjänster för att göra ditt utomhusutrymme vackrare och mer funktionellt året runt! Med vårt dedikerade team av erfarna trädgårdsmästare och snöröjningsspecialister är vi här för att ta hand om alla dina trädgårds- och väderrelaterade bekymmer.

Personlig service Nöjdhetsgaranti

5/5

Våra Trädgårdstjänster:

Vi förvandlar tråkiga gräsmattor till frodiga gröna paradis med vår expertis inom gräsklippning och gödsling. Våra trädgårdsmästare är passionerade om att skapa estetiskt tilltalande trädgårdar och erbjuder allt från plantering av blommor och buskar till konstruktion av vackra stenläggningar och trädgårdsdekorationer. Vi tar hand om ogräsrensning, beskärning och skapar harmoniska trädgårdsdesigner som passar din smak och stil.

Våra Snöskötseltjänster:

När vintern sveper in tar vårt team hand om snöröjningen åt dig. Vi har toppmodern utrustning och välutbildade personal som säkerställer att din infart och trottoar är fri från snö och is, vilket ger dig trygghet och tillgänglighet även under de mest extrema väderförhållandena.

Varför Välja Oss?

Vi är inte bara trädgårdsmästare och snöröjningsexperter – vi är din pålitliga partner för utomhusunderhåll. Vår erfarenhet, professionalism och dedikation till kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för ditt trädgårdsarbete och snöskötselbehov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din trädgård och din fastighet.

Kontakta Oss Idag:

Låt inte trädgårdsarbete och snökaos stjäla din tid och energi. Kontakta M & H FLYTT AB idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi är här för att skapa din drömträdgård och hålla ditt utomhusutrymme säkert och tillgängligt året runt. Njut av skönheten i din trädgård och lita på oss för att ta hand om resten! 🌼❄️

Har du fler frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 021-210 44 mellan 08:00 till 17:00 eller på mail på info@mhflytt.se. Våran flyttexpert linnea och Hangaw kommer hjälpa er!

Vi tror inte på långa uppsägningstider som tvingar kunden betala för något man inte vill ha. 

 

Avbokning och uppsägning av tjänst ska båda göras minst 48 timmar innan en bokad flytt eller städning skall utföras.

Vi erbjuder våra flytt- och städtjänster över hela Sverige, men kan också erbjuda våra tjänster i andra länder om så önskas. Kontakta oss om du har några frågor!

Vid flyttstäd görs en detaljstädning av hela bostaden inklusive fönsterputs. Vi har alltid en garanti på jobbet i och med att vi kompletterar saker som ej överenskommer med förväntan. 

Specifikt för köket så rengörs kyl & frys invändigt (dessa måste vara tömda på mat samt avfrostade innan). Även rengöring av ugn, mikro, spis osv. 

Ifall ni önskar att vi ska städa bakom vitvaror vänligen meddela detta innan samt flytta på dessa, så våra städare kommer åt utrymmet bakum. Vi utför även fönsterputs.

Vi tillhandahåller allt städmaterial och medel, inklusive dammsugare, skurhink, mopp och fönsterputs-kit 😊. 

Vi utför även flyttstäd på bostäder som ej är tömt på möbler. Ha i åtanke att det blir svårt att komma åt lister bakom tunga möbler, samt flytta mattor under möblemang, etc. På grund av att möbler och annan inredning besitter mycket damm och skräp kan vi tyvärr inte garantera ett perfekt resultat när bostaden ej är tömd på möbler.

Saker vi inte gör i en flyttstäd är exempelvis

fläckar på väggar och tapet som ej kan tas bort utan att väggen skada eller dylikt är heller saker vi inte kan ansvara för. Observera även att vi ej kan garantera rengöring av ugnsgaller och plåtar samt filter i fläktar, beroende på skick. Samma gäller duschdraperier.

Självklart! Du betalar bara hälften.
 

1 januari 2021 höjdes RUT-avdraget återigen. Du har alltså 75 000 kr att köpa flytt och städ tjänster för. 

Du betalar bara halva beloppet, och staten resterande. Vi sköter såklart ansökan åt dig automatiskt.

Confused couple holding cardboard boxes, walking in new house

Okej, jag är övertygad.

Kom igång med kostnadsfri flyttplanering